Printen

Opgezadeld met elkaar

Array
€ 20,00
BTW€ 1,13
Beschrijving

Abigail Stuart dacht dat ze Jeremiah Calhouns weduwe was. Maar Jeremiah is springlevend en knap en... boos. Toch zitten ze met elkaar opgezadeld. 

Verpleegster Abigail Stuart heeft geen thuis en weinig opties meer. Daarom stemt ze ermee in te trouwen met een van haar patiënten, een dodelijk gewonde soldaat die beweert dat hij Jeremiah Calhoun heet. Door dit verstandshuwelijk krijgt Abigail recht op zijn stoeterij in het Ozark-gebergte, en heeft Jeremiah de zekerheid dat er na zijn dood iemand voor zijn zieke zus zal zorgen - een praktische oplossing voor hen allebei.
Na de oorlog komt Abigail haar aandeel in de afspraak na. Maar dan duikt de echte Jeremiah Calhoun op, gewond maar beslist nog in leven, en hij trekt Abigails verhaal direct in twijfel. Abigail is hevig in verwarring. Hoe moet ze verklaren dat ze deze Jeremiah Calhoun nog nooit heeft gezien, terwijl ze al twee maanden lang beweert zijn weduwe te zijn? Hoe kan ze hem ervan overtuigen dat ze niet op zijn stoeterij uit is? Abigail is vastbesloten haar nieuwe thuis niet op te geven, ook al is de praktische overeenkomst veranderd in een hoogst ongemakkelijk huwelijk... 

Regina Jennings heeft Engels gestudeerd aan de Oklahoma Bapist University. Ze heeft diverse historische romans geschreven, en woont met haar gezin in Oklahoma City.

Beoordelingen

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.